Kia показала новий Seltos

Kia офіційно анонсувала оновлення кросовера Seltos для індійського автомобільного ринку. Тизерне відео новинки, яка буде представлена 4 липня 2023 року, з’явилося на офіційному ютуб-каналі Kia India.

За даними, які можна побачити на тизерному відео, оновлений Kia Seltos отримає нові світлодіодні фари та задні фонари, а також повністю оновлений інтер’єр з новими повітропроводами, модернізованим блоком керування кліматом та «моноекраном», який поєднує в собі електронну панель приладів та мультимедійну систему.

Крім того, кросовер Kia Seltos для індійського ринку буде багатофункціональним. За попередньою інформацією, його оснастять панорамним дахом з люком, вентиляцією передніх сидінь, системою електронного контролю стабільності автомобіля (ESC), системою контролю тиску в шинах, а також додатковими подушками безпеки, загалом до шести штук у верхніх комплектаціях.

Щодо технічних характеристик оновленого Kia Seltos наразі немає достовірних відомостей. За інформацією індійських ЗМІ, він отримає три різновиди двигунів на вибір: 1,5-літровий бензиновий атмосферний мотор потужністю 115 к.с., 116-сильний дизельний агрегат того ж об’єму та 160-сильний турбодвигун.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти