Infiniti готує до прем’єри оновлений QX80

Було розкрито перші деталі про оновлений позашляховик Infiniti QX80, який незабаром з’явиться на ринку. Хоча прототип автомобіля поки що знаходиться на етапі дорожніх випробувань і має густе замаскування, його зовнішній вигляд все ж таки залишається класичним і впізнаваним. Оновлений QX80 отримає оновлену передню частину з розділеними фарами і масивною решіткою радіатора, а також можливі зміни у задній частині автомобіля.

Очікується, що оновлений Infiniti QX80 буде оснащений 450-сильним бітурбованим V6 двигуном, який буде поєднуватися з 9-ступінчастою автоматичною трансмісією. Це означає, що автомобіль отримає додаткові 50 к.с. потужності порівняно з поточною моделлю, незважаючи на втрату двох циліндрів. Також очікується, що новий QX80 буде більш економічним, що є довгоочікуваною зміною, оскільки поточна модель витрачає багато палива.

Усередині очікується стильний салон, який нагадуватиме Mercedes-Maybach GLS. Оновлений Infiniti QX80 отримає 24-дюймовий дисплей, який складатиметься з 12-дюймової цифрової панелі приладів та 12-дюймового екрану інформаційно-розважальної системи. Також передбачається наявність сенсорного екрана для керування клімат-контролем та більш просторного третього ряду сидінь.

Наразі не повідомляється точна дата прем’єри оновленого Infiniti QX80, але очікується, що вона відбудеться протягом поточного року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти