Mitsubishi показала новий компактний кросовер

Марка Mitsubishi оголосила про прем’єру нового компактного кросовера, який раніше не був представлений в їхньому модельному ряду. Офіційний дебют автомобіля заплановано на 10 серпня поточного року на міжнародному автосалоні GAIKINDO, який відбудеться в Індонезії.

Перед прем’єрою свого нового кросовера японський автовиробник Mitsubishi випустив тизерний відеоролик, присвячений цій моделі. Згідно з офіційним прес-релізом від марки Mitsubishi, автомобіль буде мати 4 режими водіння, включаючи абсолютно новий режим з назвою “Wet” для безпечного та комфортного водіння в різних погодних та дорожніх умовах.

Новий кросовер Mitsubishi отримає стильний компактний кузов, просторий інтер’єр і відмінну керованість. Дорожній просвіт автомобіля становитиме вражаючі 222 мм, а серед доступних опцій для покупців буде високоякісна аудіосистема Dynamic Sound Yamaha Premium.

Перший регіон, де новий кросовер Mitsubishi буде випускатись для продажу, – Південно-Східна Азія. Автомобіль був розроблений з урахуванням особливостей цього регіону та пройшов численні випробування на різних дорогах та в погодних умовах.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти