В Китаї представили бюджетний електрокросовер із запасом ходу 1455 км

У Китаї вже можна замовити оновлений електрокросовер AITO M5 за початковою ціною від 35 800 доларів. Цей новий автомобіль виготовлений спільно з компанією Huawei і пропонується в декількох версіях з заднім або повним приводом. Оновлений AITO M5 привертає увагу стильним дизайном з вузькими передніми фарами та масивною решіткою радіатора.

У задній частині автомобіля розташовані з’єднані світлодіодною смугою ліхтарі, які доповнюють задню світлотехніку. Бічні дверні ручки втоплені в кузов і висуваються назовні лише під час активації. В комплектацію входять системи допомоги під час водіння другого рівня, радари міліметрового діапазону, ультразвукові радари та камери для підвищення безпеки.

Усередині автомобіля розташовані цифрова панель приладів розміром 10,25 дюйма та інформаційно-розважальна система з дисплеєм розміром 15,6 дюйма. Вони працюють на операційній системі Huawei Harmony OS 3.0. Крім того, всередині є два підстаканники та два зарядні пристрої з підтримкою бездротової зарядки, а базова комплектація має аудіосистему Huawei Sound.

AITO M5 оснащений електромотором та 1,5-літровим бензиновим двигуном, який заряджає батарею. Задньопривідна версія автомобіля має 272 кінських сил і 360 Нм крутного моменту, тоді як повнопривідна версія розганяється до 496 кінських сил і 675 Нм крутного моменту. Максимальний запас ходу становить 1455 кілометрів з повним баком палива та повністю зарядженою батареєю.

Задньопривідна версія AITO M5 розганяється від 0 до 100 км/год за 7,1 секунди, тоді як повнопривідна версія досягає цього всього за 4,4 секунди.

Базова версія AITO M5 доступна за ціною 259 800 юанів (35 800 доларів), а повнопривідна версія коштує 279 800 юанів (38 500 доларів).

Джерело CarNewsChina
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти