У мережі показали, як може виглядати новий Skoda Kodiaq

За даними, що надаються Skoda Auto, незалежні дизайнери створили рендер найбільшого кросовера бренду, який буде представлений восени цього року.

Новий Škoda Kodiaq буде офіційно представлений вже восени. Останнім часом він з’являється на офіційних фотографіях камуфльованих тестових прототипів, а виробник починає розміщувати перші деталі про очікуваний автомобіль.

Графічний дизайнер з чеського видання Auto.cz, Хонца Лушовскі, підготував кілька оригінальних візуалізацій можливого вигляду найбільшого кросовера Škoda на основі доступних зразків.

За відомостями, друге покоління Kodiaq буде значною еволюцією першого. Воно базується на вдосконаленій технічній платформі MQB evo і отримає алюмінієву передню вісь та покращену адаптивну підвіску DCC Pro.

Новий Kodiaq буде доступний як в п’яти-, так і в семимісному варіанті і матиме великий багажник об’ємом 910 літрів. В салоні буде більше простору, оскільки нова модель стане на 61 мм довшою за попередню, а колісна база збільшиться на один міліметр. Вже опубліковані розміри: довжина 4758 мм, ширина 1864 мм, висота 1657 мм і колісна база 2791 мм.

Автомобіль буде представлений з двома бензиновими, двома дизельними і одним гібридним двигунами. Базовий бензиновий варіант буде оснащений 1.5-літровим м’яким гібридним двигуном (110 кВт, привід 4×2), а також більш потужним 2.0-літровим TSI (150 кВт, привід 4×4). Дизельні версії будуть мати двигуни 2.0 TDI (110 кВт, привід 4×2 і 142 кВт, привід 4×4), а електрифікований гібридний варіант буде пропонувати 1.5-літровий TSI iV (150 кВт, привід 4×2). Усі двигуни будуть поєднуватися з автоматичною коробкою передач DSG.

На жаль, офіційна дата випуску нового Kodiaq ще не оприлюднена виробником, але планується його презентація восени 2023 року.

Джерело auto.cz
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти