В Україні з’явився перший кросовер від Huawei: 550 сил і запас ходу 1000 км

В столиці з’явився новий автомобіль Seres SF5 від Huawei, який є першою моделлю автомобіля від цього китайського виробника. Фотографії цього кросовера були опубліковані на сторінці t.o.p.c.a.r.s.s_u.a в Instagram.

Huawei Seres SF5 – це середньорозмірний кросовер, який був представлений у 2021 році. Його ціна на українському ринку становить приблизно 35 000 доларів.

Китайський кросовер Huawei Seres SF5 вражає своїм елегантним обтічним дизайном з виразним “носом”, плавними лініями кузова і похилим дахом. Особливим акцентом є L-подібні ходові вогні, які надають йому оригінальний вигляд.

Розміри автомобіля Huawei Seres SF5 складають: довжина – 4700 мм, ширина – 1930 мм, висота – 1625 мм, колісна база – 2875 мм, об’єм багажника – 367 л.

Фото: t.o.p.c.a.r.s_u.a

В середині Huawei Seres SF5 ви знайдете преміальний салон, оздоблений шкірою і деревом. Він також оснащений електроприводом сидінь, віртуальною панеллю приладів і великим портретним сенсорним екраном.

Кросовер Huawei Seres SF5 доступний лише у гібридному виконанні. Він має два електромотори загальною потужністю 550 к. с., які приводять колеса в рух, а 1,5-літровий бензиновий двигун виконує роль генератора, що виробляє електроенергію.

Автомобіль Huawei Seres SF5 розганяється до 100 км/год за 4,7 секунди і середньо споживає 6,8 літра палива на 100 кілометрів. Велика батарея ємністю 35 кВт∙год дозволяє подолати 180 кілометрів в електричному режимі. Загальний запас ходу на бензині та електриці становить 1000 кілометрів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти