Для водіїв з 10 липня вводять обмеження: що потрібно знати

З 10 липня в Одесі та області вводяться літні обмеження на рух вантажівок, дозволено пересування з 18:00 вечора до 10:00 ранку. Про це повідомила пресслужба Одеської обласної адміністрації (ОВА).

З метою збереження дорожнього покриття у спекотний період, вводяться літні заборони на рух вантажного транспорту з 10:00 до 18:00. Про це зазначено в телеграм-каналі голови Одеської ОДА Олега Кіпера.

Однак, з 18:00 до 10:00 рух вантажного транспорту дозволено, підкреслили в ОВА.

За повідомленням, обмеження руху буде діяти на трасах М-15 (Одеса-Рені), М-05 (Київ-Одеса), М-14 (Одеса-Мелітополь) у межах Одеської області для великовагових транспортних засобів з вагою більше 24 тонн та навантаженням на вісь 7 тонн.

Винятком є спеціалізовані транспортні засоби та транспорт, що перевозять небезпечні, швидкопсувні вантажі, живу тварину, вантажі, пов’язані з надзвичайними ситуаціями, військові вантажі, гуманітарна допомога та інше.

Також дозволяється рух транспортних засобів, які здійснюють міжнародні перевезення, за умови, що водій має заброньоване місце в черзі очікування для перетинання державного кордону України за допомогою електронної системи (“єЧерга”) за два дні до потрібного часу.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти