Новий Volkswagen Golf помітили піл час випробувань

Фотошпигуни Carscoops зробили знімки нового Volkswagen Golf GTE 2024 під час його тестування. GTE є електрифікованою версією швидких моделей Golf і представляє альтернативу бензиновому GTI і дизельному GTD.

На знімках видно, що нова модель успадкувала більш тонкі фари, які з’явилися після останнього оновлення, а також має оновлене екстер’єрне оформлення.

Усередині Volkswagen Golf GTE 2024 буде оснащений новим 15-дюймовим інформаційно-розважальним дисплеєм, використовуватиме вищу якість матеріалів і поліпшений інтерфейс користувача. Очікується, що цифрова панель буде мати унікальний дизайн порівняно з неелектрифікованими версіями.

Фото: Carscoops

Оновлені комплектації Volkswagen Golf eHybrid і GTE отримають нову гібридну трансмісію з модулем підключення, яка вже використовується у новому Tiguan. Потужність силової установки буде становити 201 або 268 кінських сил.

Очікується, що модель буде представлена на ринку наступного року.

Раніше вже повідомлялося, що оновлений Volkswagen Golf може бути представлений без механічної трансмісії.

Також варто зазначити, що моделі Passat, Tiguan і T-Roc будуть останніми автомобілями Volkswagen з внутрішнього згоряння, а планів щодо створення Golf 9 немає.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти