У мережі показали раритетний Dodge Coronet, який простояв в гаражі майже 50 років

В США в гаражі було знайдено культовий американський автомобіль 60-х років, який стояв без руху протягом 46 років. Це рідкісний Dodge Coronet R/T.

За повідомленням Autoevolution, продавець з сайту eBay, відомий як bigpapa400, розповів, що автомобіль був виявлений у сараї в Джорджії. За цей довгий період неактивності, машина залишилася повністю оригінальною і все ще працездатною зі своїм великим двигуном.

Однак, автомобілю потрібно паливо безпосередньо в карбюраторі, тому ймовірно, знадобиться новий бак, заміна рідин та інші діагностичні та ремонтні роботи, щоб повністю відновити його робочий стан.

Значною мірою вражає стан цього автомобіля, враховуючи його тривалий період бездіяльності. Хоча ржавчина вже з’явилася, проте, згідно з наданими фотографіями, пошкодження не є критичними. Більшість ржавчини обмежена зовнішніми поверхнями, і переднє та заднє скло (які зазвичай постраждали на моделі Coronet) не мають значних пошкоджень. Скло у відмінному стані, а обшивка збереглася.

Dodge Coronet був оснащений спеціальними шинами, потужними гальмами та вентиляційними отворами на задніх крилах.

Салон автомобіля знаходиться у хорошому стані, що може свідчити про те, що він перебував у сприятливих умовах.

Цей Dodge Coronet R/T продається з робочим двигуном великого об’єму та незначними пошкодженнями від ржавчини, які можна відновити. Ціна продажу становить 9,8 тисяч доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти