Volkswagen може відмовитися від перемикачів «поворотників»

За інформацією, яку повідомляється на порталі CarBuzz з посиланням на патентну заявку, компанія Volkswagen розробила технологію, яка передбачає розміщення перемикачів сигналів повороту на кермі автомобіля. Ця інновація дозволить встановлювати фізичні або сенсорні перемикачі на внутрішній стороні обода керма. Первинні елементи управління будуть розташовуватися зліва на кермі, а вторинні – праворуч.

Таким чином, водій матиме змогу вибрати необхідні опції, натискаючи відповідні кнопки. Наприклад, використовуючи кнопки зліва, водій може включити фари, а кнопки з правого боку дозволять вибрати режим роботи протитуманних фар або дальнього світла. Такі перемикачі також можуть відповідати за керування мультимедійною системою та іншими функціями автомобіля.

За словами представників Volkswagen, ця нова технологія зробить керування автомобілем безпечнішим, оскільки водієві не доведеться знімати руки з керма. Крім того, цей підхід дозволить компанії уніфікувати елементи управління і зекономити витрати на розробку та виробництво підрульових перемикачів для кожної нової моделі автомобіля.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти