В Україні засвітився новий купе-кросовер Peugeot 408

У столиці з’явився новий Peugeot 408, перший купе-кросовер від французького бренду, що тільки що з’явився на українському ринку. Світлини цього нового автомобіля були опубліковані в Instagram-акаунті пабліка t.o.p.c.a.r.s_ua.

Автомобіль має довжину 4,69 метри і колісну базу 2,79 метри, що приблизно відповідає розмірам BMW X4. Його динамічний дизайн з великим капотом, нахиленим дахом і заокругленою задньою частиною привертає увагу. Вражаюча решітка радіатора поєднується зі схиленими діодними фарами і тонкими протитуманними світлами.

У Києві помітили версію GT (з ціною 1 362 300 гривень), яка має матричні фари, обшивку салону з алькантаро, систему камер кругового огляду, масажні функції, електричний привід сидінь і багажника.

У всіх версіях моделі присутні системи автоматичного гальмування, розпізнавання дорожніх знаків, контроль руху по смузі і система “сліпих” зон.

На українському ринку новий Peugeot 408 доступний з 1,6-літровим турбодвигуном потужністю 215 кінських сил і 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Середня витрата палива становить 7,0 літра на 100 кілометрів пробігу.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти