Як не втратити гроші і автомобіль при перереєстрації авто

Після скасування обов’язкової експертної перевірки, в Україні стали частішими випадки проблем з перереєстрацією автомобілів.

Нещодавно в Україні було розділено процедуру перереєстрації автомобілів на дві окремі дії: саму перереєстрацію та експертний огляд. Експертний огляд став необов’язковим, що спростило та здешевило процедуру, якщо ви довіряєте продавцю. Проте, вже з’явилися історії про проблемні ситуації під час перереєстрації автомобілів.

Один з недавніх випадків трапився у Сервісних центрах МВС на Житомирщині. Оскільки експертний огляд не був необхідним, клієнти приїхали без автомобіля, але при подачі документів сталася несподівана ситуація. Технічний паспорт мав неточності, а серія та номер документа не збігалися з інформацією в базі.

На місце одразу були викликані співробітники поліції, які розбиратимуться з цим випадком. В Сервісних центрах нагадали про можливість уникнути таких ситуацій шляхом укладання договору купівлі-продажу безпосередньо у Сервісному центрі, оскільки адміністратори проводять безкоштовну перевірку документів покупця та продавця.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти