В Україні засвітився унікальний електрокар Skoda

Останнім часом в Україні можна помітити багато цікавих і екзотичних автомобілів, включаючи електрокари. Недавно на вулицях столиці з’явився унікальний заряджений електрокар Skoda Enyaq Coupe iV. Цей автомобіль відрізняється не тільки видатним дизайном з гострими та агресивними лініями, але й вражаючими характеристиками, здатними подолати відстань до 517 кілометрів на одному заряді.

Фото: t.o.p.c.a.r.s_ua

Світлини було опубліковано на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram. Порівняно зі стандартною версією моделі, заряджена версія відрізняється більш різкими формами та цікавим силуетом. Версія vRS має також цікавіший і агресивніший обвіс з 20-дюймовими дисками.

У салоні з’явилися спортивні сидіння, а під капотом знаходиться потужна 300-кінних сил електрична установка, яка складається з двох моторів і забезпечує повний привід автомобіля. Час розгону до 100 км/год становить 6,5 секунди, що робить його найшвидшим кросовером Skoda.

Фото: t.o.p.c.a.r.s_ua

Максимальна швидкість автомобіля обмежена на рівні 180 км/год, а ємність акумулятора 82 кВт∙год дозволяє проїхати до 517 кілометрів на одному заряді. Українським покупцям неможливо придбати цей автомобіль у офіційного дилера, а в Європі ціни на нього стартують від 63 300 євро, що робить його найдорожчим автомобілем Skoda.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти