У мережі показали самокат з бензиновим двигуном та позашляховими колесами

Самокати стають все популярнішими у світі особистого транспорту, і серед звичайних електросамокатів, які використовуються щодня, є і дуже неординарні варіанти. Одним з таких незвичайних самокатів є Scoots McGee V.2, створений майстрами зі спеціально замовленою рамою і кастомною передньою вилкою. Цей самокат оснащений особливою маточиною, яка дозволяє встановлювати майже будь-які колеса від пікапів General Motors.

Щоб подолати нерівності дороги, самокат має величезні 35-дюймові шини для бездоріжжя. Відео, що демонструє вражаючі позашляхові можливості цього самоката, було опубліковано на каналі Brost Builds в TikTok.

Цей “монстр” працює за допомогою 212-кубового бензинового двигуна. Потужність двигуна Power Fist становить близько 7 к.с., що забезпечує самокату високу динаміку і швидкість. Однак автор проекту визнає, що самокат потребує ще певних модифікацій.

Вже зараз цей двоколісний “монстр” здатний плавно пересуватися по бездоріжжю. За словами блогера і творця цієї техніки, ідея про створення такого самоката виникла в нього після тривалого користування звичайним електросамокатом. Головною проблемою цього транспортного засобу була неможливість рухатися поза асфальтованими дорогами.

Варто відзначити, що автор проекту планує продовжувати його вдосконалення і можливо навіть запустити його в дрібносерійне виробництво. Одним з основних завдань у поліпшенні електросамоката є додавання підвіски.

@brostbuilds Here's a little bit more from the other day. It's actually quite a bit of fun and I'm getting really tempted to make a non-janky version of it #madmax #fallout #rage #scrapmechanic #building #diy #fabrication #scootsmcgee #scooter #powerfist #moto #fyp #foryou #foryoupage #offroad #interco #superswampers ♬ original sound – Brost Builds

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти