У мережі показали електромобіль за $1700

На платформі інтернет-магазину Alibaba з’явився незвичайний китайський електромобіль Telee Rover, що пропонується за дуже низькою ціною лише 1700 доларів. Проте, експерти попереджають покупців не спокушатися такою пропозицією, оскільки можливо не отримати те, на що розраховували.

Компанія-продавець пропонує купити Telee Rover за ціною від 1000 до 2400 доларів, залежно від модифікації. Проте, сам електрокар оцінений в 1700 доларів.

Розміри Telee Rover дуже компактні, довжина всього 2,2 метри, а дорожній просвіт становить лише 10 сантиметрів, що зробило його мало придатним для позашляхових умов. Салон автомобіля містить лише двох пасажирів і є дуже тісним, також варто відзначити, що в електрокара відсутній дах.

На жаль, на сайті продавця немає жодних фотографій електричного Telee Rover, тільки зображення модифікації з бензиновим двигуном, хоча відмінності у зовнішньому вигляді обіцяють зводитися до мінімуму.

За словами продавця, в позашляховика Telee Rover встановлено один із трьох моторів на вибір, причому найпотужніший мотор має видачу в 2 кінські сили. Також зазначається, що свинцево-кислотний акумулятор ємністю 20 А/год має забезпечити запас ходу в 130 кілометрів, однак фахівці вважають, що ця цифра перебільшена в 5-10 разів.

Зважаючи на всі вищезазначені недоліки та неясність щодо продукту, експерти рекомендують утриматися від покупки цього китайського електрокара, а також будь-яких інших транспортних засобів, які можуть пропонуватися на платформі Alibaba.

Джерело electrek.co
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти