Що відбувається з lamborghini, коли вона влітає під фуру

Нещодавно сталася неординарна аварія в США, де легковий автомобіль зіткнувся з фурою. Хоча такі ДТП не є рідкістю, цей випадок був особливий тим, що автомобіль, який потрапив у ДТП, був дуже незвичайним – це був Lamborghini Aventador 2018 року, який був орендований в штаті Джорджія, повідомляє Autoevolution.

Поліцейські, що прибули на місце події, розповіли про подробиці інциденту. 36-річний водій, що був за кермом, не впорався з керуванням Lamborghini Aventador і з великою швидкістю зіткнувся з задньою частиною фургона. Незважаючи на серйозні пошкодження авто, водій зазнав лише дрібних пошкоджень завдяки низькому профілю автомобіля.

Водію вдалося самостійно вийти з пошкодженого легковика. Поліція також встановила, що перед аварією автомобіль рухався із швидкістю приблизно 160 км/год. За попередніми припущеннями поліції, висока швидкість могла спричинити невпорядкованість з керуванням автомобілем. Водію, крім штрафу за ДТП, доведеться також відшкодувати вартість ремонту як свого суперкара, так і фури.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти