Водіям запропонують кілька мільйонів дешевих авто з США

Згідно з даними Wards Auto, автолюбителі зможуть купити до 3,9 млн старих автомобілів, у яких станом на 2018 рік закінчиться термін оренди. Велика частина з них – кросовери, позашляховики і пікапи на ринку США. Тобто американцям запропонують величезну кількість сучасних автомобілів в чудовому стані за зниженою ціною, чий вік становить не більше трьох років.

Американці люблять брати автомобілі в оренду. Після закінчення оренди вони здають стару модель, і пересідають на нову. Це забезпечує ринок практично новими автомобілями. Багато американців вважають за краще купувати, наприклад, кросовер трирічного віку, витрачаючи на нього 10 000 – 15 000 доларів менше, ніж за нову модель.

У нинішньому році в Сполучених Штатах закінчується оренда 3,9 млн. автомобілів. Велика частина з них – це кросовери, позашляховики і пікапи. Практично всі вони потраплять на ринок уживаних автомобілів. Для американських автомобільних дилерів це погана новина, а для автолюбителів – дуже хороша (особливо з огляду на те, що ціни на нові машини в США постійно збільшуються)

Мало того, експерти науково-дослідницької компанії Cox Automotive прогнозують, що в 2019 року в США закінчиться оренда 4,1 млн. автомобілів, а в 2020 році – ще 3,9 млн. автомобілів.

Загалом, зараз у американців є великий вибір уживаних кросоверів, позашляховиків і пікапів, чий вік не перевищує трьох років. Це, можливо, призведе до більш повільного зростання продажів нових автомобілів, ніж очікувалося раніше.

Джерело autonews.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти