У мережі показали перші зображення нового Toyota Land Cruiser Prado

У майбутнього Toyota Land Cruiser Prado 250, який має дебютувати 2 серпня, з’явилися перші рендери. Нова модель не є прямим наступником серії 200 з V8. Новий Land Cruiser Prado 250 є абсолютно новим авто, пов’язаним технічно з серією 300. Зовнішність машини охарактеризована квадратними фарами, які натхнені моделлю FJ62. Ззаду також продовжується ретро-стиль з блоковими лампами, а блокова тематика переноситься на передні крила, інспіровані GX.

Є виток інформації, що цей новий Land Cruiser буде належати серії 250 або називатиметься Prado. Австралійські ЗМІ також підтвердили цю класифікацію. Автомобіль буде оснащений чотирициліндровим 2,4-літровим двигуном з турбонаддувом, який поділяється з Toyota Tacoma середнього розміру. У версії SR двигун видає 228 кінських сил, а в інших версіях – 278 кінських сил. Крім того, варіант Tacoma 2024 року буде доступний з гібридним двигуном 2.4L, що надасть 326 кінських сил і 630 Нм крутного моменту. На деяких ринках, зокрема в Непалі, можна буде отримати модель з турбодизелем, що надає близько 200 кінських сил та 420 Нм крутного моменту.

Зауважимо, що поки що немає згадок про наявність шестициліндрового двигуна в цій моделі. Інформація про його наявність на деяких ринках ще не підтверджена, але можливо, що він буде доступний на ринках з менш жорсткими екологічними вимогами.

Джерело autoevolution.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти