Оновлений кросовер Hyundai Tucson помітили під час дорожніх тестів у Європі

Компанія Hyundai продовжує роботу над новою версією Hyundai Tucson, в результаті якої модель очікують серйозні зміни. Фотошпигунам вдалось отримати перші кадри оновленого кросовера, які були зроблені під час дорожніх тестів в однієї із країн Європи.

З 2020 року Hyundai випускає Tucson четвертого покоління. Незважаючи на те, що в продажі оновлений кросовер з’явиться ще нескоро, але зацікавленість в цієї моделі стрімко зростає, завдяки оновленню у середині життєвого циклу.

фото: motor.es

Зараз Tucson тестується у суцільному камуфляжі, через це невідомо, яким буде новий дизайн кросовера. Очікується, що ця модель отримає новий бампер, оновлену решітку радіатора, нові фари та задні ліхтарі. Також можливо ми побачимо новий дизайн колісних дисків і новий салон.

Лінійку двигунів навряд чи чекають якісь кардинальні зміни. Кросовер нової генерації отримає бензинові та дизельні двигуни, а також гібридні версії HEV та PHEV. Їх планується модернізувати задля підвищення ефективності. Також будуть оновлені і гібридні версії з метою підвищити запас ходу на електротязі.

Джерело motor.es
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти