Попри війну в Україні продають розкішний Rolls-Royce Ghost за півмільйона доларів

На українських сайтах з продажу авто з’явились розкішні автомобілі преміальних марок, незважаючи на складну політичну ситуацію. Одна із найвражаючих пропозицій – Rolls-Royce Ghost 2021 від британського автовиробника, відомого своїми розкішними моделями.

На сайті Auto.ria встановлена ціна седану – 499 999 доларів. Зазначимо, що цю суму можна конвертувати у 71 пікап для Збройних Сил України, оскільки ціна на один вживаний військовий автомобіль зазвичай становить приблизно 7 тисяч доларів. Rolls-Royce Ghost 2021 пропонує двигун V12 об’ємом 6,76 літра та пробіг менше тисячі кілометрів, що робить його практично новим, якщо вірити продавцю.

Скріншот із сайту Auto.ria

Особливістю Rolls-Royce Ghost 2021 є його потужність – 592 кінських сил, які дозволяють розганятися до 100 км/год за 4,6 секунди. Максимальна швидкість цього автомобіля досягає 250 км/год. Він приводить у рух усі чотири колеса за допомогою 8-ступінчастої автоматичної коробки передач. Автомобіль також має рівномірний розподіл ваги, що сприяє маневровості та комфорту під час їзди.

Інтер’єр Ghost – це справжній палац. При відкриванні дверцят водія оточує аура розкіші: салон оздоблений деревиною, підлокітники обтягнуті м’якою шкірою, а металева обробка вентиляційних отворів та важелів вражають своєю вишуканістю.

Фото: Auto.ria

Автомобіль заснований на алюмінієвому каркасі, що забезпечує високу акустичну стійкість всередині і усуває зовнішні шуми. Лобове скло обладнане камерою, яка сканує дорогу попереду та регулює підвіску з урахуванням майбутніх змін дорожнього покриття. Коробка передач підключена до бортового GPS для попереднього вибору передач з урахуванням пагорбів, поворотів, перехресть та інших факторів. На панелі приладів присутні паркувальний автопілот та система нічного бачення.

Лазерні фари дозволяють забезпечити дальність огляду до 600 метрів, мають вдвічі більший діапазон світлодіодних опцій і вдесятеро більшу інтенсивність світіння порівняно зі звичайними джерелами світла.

Щодо витрат палива, власники Rolls-Royce Ghost, ймовірно, не особливо звертають увагу на економічність, оскільки середній розхід становить 19,6 літрів на 100 км у місті та 12,38 літрів на 100 км на шосе.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти