Жінку заарештували за смерть трьох собак у машині: прирекла тварин на жахливу долю

В американському містечку Лейк-Уорт (штат Флорида) заарештували місцеву жительку за те, що вона прирекла на жахливу загибель трьох своїх псів. Після цього жінка намагалася обдурити владу, щоб уникнути покарання.

54-річна Теммі Джин Грасо повідомила поліцію, що днями хтось зламав її автомобіль, припаркований біля будинку, викравши трьох псів, за якими вона нібито доглядала для друга. У ході розслідування поліцейські опитали сусіда американки, який повідомив, що жінка бреше.

За словами чоловіка, він особисто бачив, як Грасо посадила трьох собак у розпечене авто під час спеки понад 30 градусів, протримавши їх там кілька годин. Після цього він став свідком того, як сусідка витягла бездихані тіла тварин із салону і намагалася охолодити їх, оббризкавши водою зі шланга. Очевидець записав дії Грасо на відео, яке передав поліції як докази.

У результаті підозрювана у всьому зізналася і заявила, що навмисно посадила собак у розпечену машину, бо не хотіла, щоб вони заважали їй у будинку. Зрозумівши, що вона скоїла злочин, жінка залишила поліції хибне повідомлення про крадіжку, а сама вивезла трупи тварин за місто. Американці звинуватили у жорстокому поводженні з тваринами, допитали, але потім відпустили під заставу. Її долю вирішить суд.

Джерело wpbf.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти