П’яний українець влаштував ДТП, вистрибнувши з авто на ходу, щоб утекти від поліції

25-річний водій автомобіля у Рівному влаштував ДТП, на ходу вистрибнувши з транспортного засобу, коли намагався втекти від поліції. Чоловік був неабияк п’яний.

Інцидент стався у ніч проти 17 серпня. Виїжджаючи з території АЗС, водій не включив покажчики повороту та перетнув подвійну суцільну лінію розмітки, чим привернув увагу патрульних. Співробітники поліції подали водієві сигнал про зупинку, на що він не відреагував і спробував втекти у дворах.

Вистрибнувши з машини на ходу, чоловік кинувся тікати. Автомобіль тим часом покотився далі і врізався у припаркований Peugeot. Поліцейським вдалося наздогнати порушника, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд підтвердив підозри патрульних, показавши у чоловіка 1 проміле в крові при максимально допустимій нормі 0,2 проміле.

Стосовно чоловіка склали адмінматеріали одразу за чотирма статтями КУпАП: за керування транспортним засобом у стані сп’яніння, скоєння ДТП без потерпілих, порушення правил користування попереджувальними сигналами та відсутність документів на право керування транспортним засобом. Сумарний розмір штрафів щодо рівнянина може перевищувати 18 тисяч гривень.

Джерело infopolitic.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти