Майбутнім водіям дали поради, як успішно скласти практичний іспит з водіння

Багато учнів автошкіл відчувають чималий тиск і стрес, коли настає момент складання практичного іспиту з водіння. У Головному сервісному центрі нагадали, що не варто переживати, якщо ви добре вивчили правила дорожнього руху і опанували практичні навички керування авто. У відомстві дали майбутнім водіям низку порад, як упоратися з тестом.

Зазначається, що на час воєнного стану в Україні процедуру практичних іспитів спрощено. Так, процедура проводиться на автомайданчику для відкриття категорій A1, A та B1. Інші іспити проводяться на дорогах загального користування.

Учням рекомендується для більш ефективної підготовки ознайомитися з актуальним переліком маршрутів. Зробити це можна на веб-сайті Головного сервісного центру МВС. Також можна вибрати схему маршруту із переліку територіальних сервісних центрів. Всі вони максимально безпечні та адаптовані для водіїв-початківців.

Також у відомстві нагадали, що отримати талон на проходження практичного іспиту можна у терміналі сервісного центру або онлайн через функціонал е-запис.

Джерело mvs.gov.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти