82-річного водія оштрафували на 37 тисяч гривень за те, що він «заблукав» у годину пік

У Британії 82-річного пенсіонера Роджера Уоттса оштрафували за те, що він «заблукав» на своєму Seat Altea за годину пік. Навігатор завів його до забороненої зони.

Зазначається, що літній водій прямував до Дорсета, але через помилку програми опинився Лондоні в годину пік. Чоловік зізнався, що не був у столиці майже 50 років, у зв’язку з чим не зміг одразу зорієнтуватися та залишити місто. Знайшовши шлях на виїзд, пенсіонер проїхав через дорогу в зоні дії наднизьких викидів (ULEZ). Авто Уоттса не відповідало вимогам екологічності. У результаті на британця наклали штраф у розмірі 800 фунтів стерлінгів, що за актуальним курсом становить майже 37 тисяч гривень.

Причому наголошується, що початкова сума штрафу становила лише 12,5 фунтів, проте за несплату у строк розмір покарання зріс у десятки разів. Уоттс також поскаржився, що через свої блукання Лондоном він також втратив додатково близько 300 фунтів на паливо, у зв’язку з чим побоюється за свою платоспроможність. Британець не має наміру здаватися і збирається оскаржити штраф у суді.

Джерело DayliStar
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти