Українці хочуть їздити на електрокарах власного виробництва

В Україні потрібно налагодити виробництво вітчизняних електрокарів. Про це свідчать результати опитування, яке корпорація «Богдан» провела на своїй сторінці у Facebook.

Відповідно до них, більшість українців погоджується, що саме за «зеленими» автомобілями майбутнє вітчизняного автопрому. При чому виробництво електрокарів – це не тільки світовий тренд, а й беззаперечна перевага для економічного розвитку країни.

«Звичайно треба, щоб у нас почалося виробництво. Це і робочі місця, і економія», – зауважили у коментарях.

Зазначалося, що не менш важливою для країни залишається розбудова інфраструктури для електрокарів, збільшення кількості станцій підзарядки. При чому не тільки у містах, а й на магістральних трасах.

Також висловлювалася думка, що окрім запуску виробництва, автозаводам варто оновити цехи. У коментарях зауважували, що не останню роль у ставленні вітчизняних електрокарів матиме ціна.

Загалом випуск «зелених» автомобілів дозволить Україні зайняти нове місце у світовому автобудуванні, залучити іноземні інвестиції та розвивати сучасні технології.

Нагадаємо, ТОВ «Богдан-Авто Холдинг» є офіційним дилером автомобілів марки Hyundai в Україні та реалізовує дві моделі електрокарів – Hyundai IONIQ Electric та IONIQ Hybrid.

IONIQ Electric був визнаний одним з найефективніших і найекологічніших автомобілів в світі за версією німецького рейтингу EcoTest 2017 року. Електромобіль набрав 105 з 110 можливих балів у рейтингу і посів перше місце, обійшовши електрокари інших провідних брендів. Машина може проїхати до 280 км на одній зарядці батареї і набирає швидкість до 165 км/год.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти