Названо простий спосіб, як убезпечити себе від покупки викраденого авто

В Україні торгівля вкраденими автомобілями, на жаль, не є рідкістю. Часто це стосується транспортних засобів, пригнаних з-за кордону.

Багато власників таких авто дізнаються, що вони користуються викраденим майном лише після того, як потраплять у поле зору поліції. У результаті транспортний засіб у них конфіскують, а збитки ще доведеться «вибивати» через суд у того, хто продав крадене авто.

Українським водіям тим часом пропонують простий спосіб убезпечити себе від таких сумнівних угод. Зокрема, зазначається, що МВС надає послугу експертного висновку, який проводиться з використанням відомчих баз даних. Днями один із користувачів послуги з’ясував, що ледве не купив за довіреністю «кримінальний» кросовер BMW.

Штрафи понад 40 тисяч: водіям нагадали про посилення покарання за одне порушення

У машині вирізали шматок кузова з ідентифікаційним номером, куди приварили деталь з номером іншого автомобіля. Також під час перевірки було встановлено, що авто перефарбували — поточний колір відрізнявся від того, що проходив за VIN-кодом. У результаті чоловікові вчасно вдалось убезпечити себе від шахрайства.

Джерело today.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти