Поліція посилює заходи безпеки на дорогах

Міністерство внутрішніх справ збирає термінову нараду для обговорення посилення заходів безпеки на дорогах після двох трагічних автомобільних аварій, які забрали життя 15 осіб. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Зазначається, що особливу увагу на зборах буде приділено безпеці пасажирських перевезень.

За словами першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового, він чекає звіту від начальників управлінь Нацполіції у Житомирській та Миколаївській областях.

“Так само вимагаю від керівництва патрульної поліції термінових, дієвих та ефективних кроків із підвищення безпеки на автошляхах у розпал сезону відпусток. Наголошую на особистій відповідальності керівників”, – цитує його слова прес-служба.

За словами міністра інфраструктури Володимира Омеляна, в уряді створили комісію, яка буде розслідувати причини аварій.

“В обидвох випадках причиною автокатастроф стало грубе порушення правил дорожнього руху. Сьогодні комісія проведе перше засідання з розслідування цих трагедій”, – пише він у Facebook.

Нагадаємо, у п’ятницю вранці сталися дві масштабні автомобільні аварії за участю маршрутних таксі у Житомирській та Миколаївській областях. На Житомирщині загинули 10 осіб, на Миколаївщині – 5, загалом 22 травмованих.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти