Авто яких кольорів стануть популярними в найближчі роки

Відомо, що колір автомобіля багато в чому впливає на споживчий попит. Статистика показує, що машини з певним забарвленням мають велику популярність, яка, як правило, має пояснення. Хтось виправдовує свій вибір практичністю, хтось — ціною автомобіля, а хтось — упередженим ставленням до якогось кольору.

Концерн BASF провів власне дослідження, підключивши до нього штучний інтелект, щоб визначити, які автомобілі яких кольорів будуть популярні в найближчі роки. В рамках колекції під назвою On Volude були названі найкращі кольори для кожного з регіонів.

Зокрема, передбачається, що Північній Америці в три-п’ять найближчих років почнеться мода на м’які відтінки жовтого і зеленого кольору, які мають ефект, що «відновлює» і «охолоджує». У Європі, на Близькому Сході та в Африці все частіше переважатимуть бежеві та пастельні тони, що символізують натуральність. В Азіатсько-Тихоокеанському регіоні очікується мода на пастельні відтінки зеленого та флуоресцентного червоного, які підкреслюватимуть індивідуальність транспортного засобу.

В Україні цього року найчастіше купували білі, сірі та чорні автомобілі.

Джерело УкрАвтоПром
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти