Популярний в Україні автобренд припиняє виробництво легендарного авто

Автомобілі корейської компанії Hyundai мають величезний попит в Україні завдяки своєму співвідношенню ціни та якості. Це стосується й сегменту мінівенів, де автобренд також має успіх.

Проте вже скоро в лінійці Hyundai стане на одну модель менше. Автомобіль Hyundai H-1, який виробляється з 1997 року, незабаром буде знятий із виробництва. Актуальна генерація легендарного мінівену випускається вже 16 років і морально застаріла. Її має замінити модель Hyundai Staria, яка стала на конвеєр два роки тому.

Тим часом Hyundai вирішила не просто відмовитися від виробництва легендарного мінівена, а й випустити з цієї нагоди лімітовану версію моделі Final Edition. Вона пропонується у вантажному та пасажирському виконанні та може вмістити до 15 осіб. У оснащення входять клімат-контроль, круїз-контроль, парктронік та 9-дюймовий сенсорний екран.

Hyundai H-1 Final Edition комплектується одним 2,5-літровим 175-сильним турбованим дизельним мотором, який працює в парі з 5-ступінчастою АКПП. Авто доступне за ціною 40 000 доларів.

Джерело Focus
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти