Експерти назвали дві марки авто із найбільш ненадійними двигунами

Як відомо, двигун є ключовим елементом у конструкції автомобіля, без якого експлуатація будь-якої машини марна. У зв’язку з цим такий фактор, як надійність двигуна, виходить на перший план при виборі транспортного засобу.

Є виробники, які традиційно мають найнадійніші та якісні двигуни. Як правило, вони не завдають проблем сотні тисяч кілометрів. Але є й бренди, двигуни яких часто ламаються. Експерти американського видання Jalopnik вирішили з’ясувати, автомобілі яких марок мають найменш надійні двигуни. Для цього вони провели опитування серед своїх читачів.

Навіщо досвідчені водії взимку переходять із бензину А95 на А92: не лише заради економії

Як виявилося, найпроблемніші двигуни мають авто корейських компаній Hyundai та Kia. Найчастіше скарги надходили на агрегат Theta II, який використовують моделі обох брендів. Експерти відзначають, що ці мотори мають невдалу конструкцію масляного насоса, а також ненадійний каталізатор. Це призводить до того, що циліндри зношуються дуже швидко. Обидві компанії за останні роки провели цілу низку відгукних кампаній через шлюб колінвалу, що обійшлося їм у понад 3 млрд доларів.

Джерело uamotors
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти