Американці виставили на продаж рідкісний спорткар 90-х: фото

У США пустять із молотка рідкісний спортивний автомобіль Chevrolet Camaro четвертого покоління у модифікації Callaway C8. Таких авто у світі лише 18 одиниць.

Четверта генерація Camaro впиускалася з 1993 до 2002 року. Версія Callaway C8 побачила світ у 1995 році, її створило тюнінг-ательє Callaway, яке надало популярному спорткару ексклюзивних рис зовнішності, а також оснастило двигуном підвищеної потужності.

Саме цей Camaro Callaway C8 має колір кузова Torch Red. Попереду авто має більш обтічні форми, ніж стандартна модифікація спорткара, а також нові колісні диски та цілий ряд повітрозабірників. У задній частині в очі кидаються нетипові для звичайного Camaro тих років два вихлопні патрубки і компактний спойлер.

Під капотом Callaway C8 має 6,2-літровий 420-сильний двигун V8, який працює в парі з 6-ступінчастою МКПП. Автомобіль здатний набирати швидкість 100 км/год всього за 4,7 секунди і розганяється до 267 км/год. Автомобіль зберігся в ідеальному стані. Торги за нього пройдуть у середині листопада.

Джерело Focus
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти