На продаж виставлено єдиний екземпляр унікального кросовера Aston Martin: фото

На аукціоні Collecting Cars до уваги автолюбителів представлений ексклюзивний кросовер Lagonda Concept LUV 2009 року, створений британською компанією Aston Martin у співпраці з Mercedes-Benz. Цей концепт-кар ніколи не був допущений до серійного виробництва, чим викликає інтерес колекціонерів та поціновувачів автомобільної розкоші.

Lagonda Concept LUV був уперше представлений на Женевському автосалоні у 2009 році. В історії Aston Martin він займає особливе місце, оскільки мав стати символом відродження престижного суббренду Lagonda. Однак плани компанії змінилися, і цей розкішний кросовер так і не з’явився на дорогах.

Концепт-кар має унікальний дизайн з вузькими фарами, масивною решіткою радіатора та хромованими повітрозабірниками. Його силует поєднує риси седана та кросовера, а ззаду знаходяться компактні ліхтарі та два вихлопні патрубки.

Lagonda Concept LUV розроблявся на основі платформи GL-Class від Mercedes-Benz та обіцяв надати унікальне поєднання розкоші та продуктивності. Внутрішній інтер’єр моделі багато оброблений шкірою, а сидіння прикрашені хутровими комірами.

Автомобіль оснащений 5,9-літровим атмосферним двигуном V12, який розвиває потужність 456 кінських сил і 570 Нм крутного моменту. Працює мотор в парі з 6-ступінчастою АКПП.

Цей концепт-кар не має пробігу і не призначений для звичайної дорожньої експлуатації. Він є справжнім артефактом автомобільної історії, який приковує погляди колекціонерів та поціновувачів унікальних автомобілів.

Торги за цей ексклюзивний кросовер завершаться за 6 днів, і на даний момент максимальна ставка становить 12 750 фунтів стерлінгів (приблизно 15 803 долари). Цей унікальний автомобіль обіцяє стати перлиною у колекції справжніх автомобільних ентузіастів.

Джерело Focus
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти