У поліції попередили водіїв про важливі зміни з наступного тижня

Патрульна поліція України уважно стежить за змінами погоди та попереджає водіїв про майбутнє різке зниження температури повітря, яке очікується вже наступного тижня. Ці умови вимагають підвищеної уваги та обережності на дорогах, а також невідкладних заходів для забезпечення безпеки руху.

Патрульна поліція Києва у своїх соцмережах випустила звернення до водіїв, у якому нагадала про важливість підготовки своїх автомобілів до осінньо-зимових умов на дорогах. Одним із важливих аспектів цієї підготовки є зміна літніх шин на зимові. Останні мають особливу конструкцію, яка забезпечує краще зчеплення на снігу, мокрих дорогах та ожеледиці, а також скорочує гальмівний шлях. Це значно підвищує безпеку водіння за умов низьких температур.

Поліцейські також наголошують на важливості регулярної перевірки автомобіля перед кожною поїздкою, включаючи гальмівну систему, зовнішні світлові прилади, склоочисники, системи обігріву та охолодження. Ці профілактичні заходи допоможуть уникнути неприємних ситуацій на дорозі та забезпечити безпечний рух.

Крім технічної готовності автомобіля, водії також повинні приділяти увагу своєму комфорту та безпеці, одягаючись тепліше у холодні дні. Важливо також пам’ятати про ввічливість та взаємну повагу на дорозі, щоб зробити автомобільний рух безпечнішим для всіх учасників.

Джерело Патрульна поліція Києва
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти