У МВС звернулися до українських водіїв із важливим нагадуванням

Міністерство внутрішніх справ України звертається до водіїв із важливим нагадуванням напередодні зимового періоду. В офіційному повідомленні відомства наголошується на необхідності своєчасної заміни автомобільної гуми.

З наближенням похолодання у МВС наголосили, що водіям слід бути готовими до можливих опадів, і найкращою підготовкою до цього є своєчасна заміна гуми.

У повідомленні, зокрема, йдеться про те, що досвідчені водії точно знають, що якість гуми та її відповідність погодним умовам можуть відіграти вирішальну роль у забезпеченні безпеки на дорозі, іноді навіть рятуючи життя. У відомстві закликали не відкладати заміну і не наражати на небезпеку себе та інших учасників руху. У МВС нагадали водіям, що шляхом «перевзуття» можна уникнути попадання в статистику ДТП за першої ожеледиці.

Представники міністерства підкреслили, що хоча зміна гуми є важливим елементом безпечного водіння, водії також повинні дотримуватись правил дорожнього руху та виявляти увагу до дорожніх умов. Там зазначили, що зимова гума не виключає всі ризики, тому важливо залишатися пильними, реагувати на стан дороги та дотримуватись дорожніх розпоряджень.

Джерело mvs.gov.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти