Українським водіям стала доступна нова послуга: кому полегшили життя

В Україні для водіїв запроваджено інноваційну послугу, яка кардинально покращить процес отримання оновлених водійських прав. Як повідомили міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та Міністерство внутрішніх справ України, тепер автолюбителі можуть замовити доставку свого нового посвідчення водія прямо за вказаною адресою.

Федоров заявив, що відтепер водії можуть забути про необхідність відвідування сервісних центрів МВС, про пошуки вільного часу та довгі черги. З сьогоднішнього дня автомобілісти можуть замовити доставку свого документа кур’єром або до відділення Укрпошти через додаток “Дія”.

Для отримання нового посвідчення водія водіям потрібно всього лише подати заяву в додатку “Дія” і вибрати один із зручних варіантів:

– Забрати посвідчення у сервісному центрі МВС;

– Завітати до найближчого відділення Укрпошти;

– Замовити кур’єра для комфортної доставки.

У МВС наголосили, що заявка розглядається протягом 3 днів. За доставку «Укрпоштою» доведеться заплатити 294 гривні. Вона займе близько 7 днів.

Ця унікальна послуга стала доступною як для водіїв-початківців, чиї перші посвідчення минули два роки тому, так і для власників автомобілів, які втратили, пошкодили свої документи або бажають змінити персональні дані, а також отримати пластикове посвідчення. Таким чином, запровадження даної послуги не лише спрощує процес отримання нових прав водія, а й значно економить час та зусилля українських автомобілістів.

Джерело РБК-Україна
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти