Водіям показали одну секретну кнопку в багажнику, яка перетворить автомобіль на тягач

Автомобільний експерт DoneDeal поділився у себе в TikTok дивовижним відкриттям – прихованою кнопкою у багажнику автомобіля, яка активує корисну функцію, яка відсутня у багатьох моделях. Він виявив цю опцію у своєму BMW IX3 і вирішив розповісти про неї іншим водіям.

У ролику водій показує, де знаходиться кнопка, прихована у багажнику автомобіля. Просто відкривши багажник, можна побачити її праворуч збоку. При натисканні на кнопку з-під заднього бампера з’являється фаркоп. Це дозволяє водієві буксирувати причепи, рейлери або фургони, отримавши додаткову тягову здатність 750 кг.

@donedealmotors The BMW IX3 has a really cool feature for anyone who uses a trailer 🚘🙌🏻 #bmw #electriccar #ix #fyp ♬ original sound – DoneDeal

DoneDeal також зазначив, що зазвичай фаркоп потрібно встановлювати спеціалістом-механіком, але завдяки прихованій кнопці власники деяких автомобілів можуть легко зробити це самі. Ролик швидко став вірусним, набравши тисячі переглядів та сотні лайків від водіїв, зацікавлених у прихованих можливостях своїх автомобілів.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти