Раритетний пікап Ford Model 51 Half-ton завівся після 65 років простою: відео

У блозі Jennings Motor sports з’явилося захоплююче відео: група ентузіастів виявила занедбаний пікап Ford Model 51 Half-ton 1939, який провів на вулиці цілих 65 років. Незважаючи на довгий період простою та занедбаного стану, автомобіль знову ожив завдяки старанням автомобільних ентузіастів.

Стан класичного пікапа, залишеного просто неба, виявився вкрай тяжким. Корозія та пошкодження охопили багато його частин. Тим не менш, блогери вирішили взятися за реставрацію та повернути автомобілю колишню славу.

На фото та відео, опублікованих у блозі, видно, що на кузові Ford Model 51 Half-ton збереглися окремі деталі оригінальної зеленої фарби, а деякі елементи, такі як фари та радіаторна решітка, залишилися відносно неушкодженими.

Найбільш вражаючим моментом став момент, коли блогерам вдалося запустити двигун пікапа після багаторічної бездіяльності. Цей успіх став результатом невеликої очистки та встановлення нового акумулятора.

Ford Model 51 Half-ton, з 3,6-літровим атмосферним двигуном V8 потужністю 85 к.с. та 3-ступінчастою механічною коробкою передач, зараз очікує повної реставрації. Блогери мають намір повернути цей раритет на дороги, відновивши його в первісний вигляд.

Ця історія стала яскравим прикладом відродження раритетного автомобіля, який після довгого періоду простою знову приходить до життя завдяки пристрасті та зусиллям колекціонерів та автомобільних ентузіастів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти