В Україні продають місцевий клон Lamborghini Reventon за ціною нового Fiat 500: фото

У Львові з’явилася унікальна саморобна копія суперкара Lamborghini Reventon, створена колишнім конструктором ЛАЗ Олегом Грицаєм. Унікальне спортивне авто можна купити за ціною нового мінікар Fiat 500.

Цей нестандартний автомобіль привертає увагу своїм зовнішнім виглядом, що нагадує лімітований суперкар. Кузов машини виконаний зі склопластику, а клиноподібний дизайн і двері, що піднімаються вгору, надають їй атмосферу справжнього Reventon.

Ця українська копія оснащена двигуном Audi V8 від Audi A8 першого покоління, об’ємом 4,2 літри та потужністю 300 кінських сил. Автомобіль може розганятися до 240 км/год. У салоні встановлені спортивні крісла та система клімат-контролю.

Особливістю цієї саморобної копії є доступна ціна – автомобіль виставлений на продаж за $15 000. В оригіналі Lamborghini Reventon був випущений обмеженим тиражем (20 купе та 15 родстерів) у 2007-2009 роках за ціною $2,1 мільйона. Таким чином, українська версія надає любителям автомобілів можливість придбати щось унікальне, надихнуте легендарним суперкаром, не переплачуючи за бренд.

Джерело Focus
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти