Водіям розкрили секретний лайфхак із ключами автомобіля, який рятує життя

Автомобільний блогер розкрив водіям розумний лайфхак, пов’язаний із двокнопковим ключем автомобіля. За словами користувача під ніком carknowledge, активація прихованої опції займе лише кілька секунд, але при цьому може врятувати життя автомобіліста.

Фахівець із автомобільних знань поділився цим секретом у відеоролику на TikTok. Лайфхак с двокнопковим ключем застосовується до автомобілів з електронним брелоком, що зазвичай мають кнопки блокування, розблокування і, можливо, відкриття багажника.

Щоб активувати функцію, потрібно утримувати кнопки блокування та розблокування одночасно протягом п’яти секунд після початкового блокування автомобіля. Це дозволяє відкривати лише двері водія при подальшому використанні кнопки розблокування, залишаючи інші двері заблокованими.

Ця функція може бути важливою з точки зору безпеки, особливо для жінок-водіїв, які подорожують поодинці. Вона заважає іншим поринути в автомобіль через пасажирські двері.

Коментатори стверджують, що ця функція стандартна для деяких моделей, таких як Peugeot і VW, але рекомендується перевірити її в посібнику користувача або у місцевого дилера.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти