Британці заборонили рекламу позашляховиків Toyota: названо причину

Британський регулятор з реклами вирішив заборонити рекламний ролик Toyota Hilux, вважаючи його соціально нереспектабельним. У ролику під назвою “Born to Roam” (“Народжений мандрувати”) пікапи Toyota Hilux зображені, рухаючись з високою швидкістю по бездоріжжю. Регулятор вважає, що це відео стимулює їзду бездоріжжям, що може завдати шкоди навколишньому середовищу.

Це перший випадок заборони реклами у Великій Британії через її екологічні наслідки. У рекламі Hilux підкреслюється його здатність справлятися з труднопрохідними умовами, що робить його популярним серед фермерів та лісників.

Представники Toyota відзначили, що Hilux створювався для експлуатації в суворих умовах і, як правило, використовується на бездоріжжі. Вони також зазначили, що відео було знято на приватній території у Словенії за згодою власника землі.

Незважаючи на пояснення від Toyota про те, що ролик не був знятий у справжній дикій природі та на те, що компанія активно працює у напрямку електрифікації автопарку, британський регулятор реклами не змінив свого рішення та заборонив ролик та слоган у країні.

Джерело Focus
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти