В Україні перекривають великі автомагістралі через сильні хуртовини: де не можна проїхати водіям

Сильні хуртовини в Україні призвели до тимчасового закриття руху вантажівок кількома великими магістралями. Голова Одеської обласної адміністрації Олег Кіпер оголосив про зупинення руху великовагових транспортних засобів на двох важливих трасах.

Конкретно, зміни торкнулися траси М-15 Одеса – Рені та М-28 Одеса – Південне. За попередньою інформацією, рух вантажівок буде припинено на декілька годин. Влада пообіцяла надати іноформацію про відновлення руху найближчим часом. Між тим водіїв закликали не виїжджати з дому та чекати на покращення погодних умов. Зараз це небезпечно через слизькі дороги, кучугури, непрохідні ділянки, пробки та ДТП.

У неділю, 26 листопада, на східні та південно-східні області країни очікують значні опади. У Миколаївській, Кіровоградській, Полтавській та Сумській областях очікуються сильні мокрі сніг та дощ, а також можлива ожеледь.

Сильні снігопади прогнозуються на Одещині, а також у Черкаській та Чернігівській областях. Прогнозується значний сніг у Київській області та окремих районах Вінницької області.

Джерело Телеграм Олега Кипера
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти