У покинутому гаражі виявлено 10-річні незаймані Volkswagen Santana: фото

У Китаї в покинутому гаражі виявили кілька нових моделей Volkswagen Santana 2012 року випуску, які простояли без руху понад 10 років. Ці дешеві седани були знайдені в ідеальному стані, залишившись незайманими після збирання на конвеєрі і так і не знайшли своїх перших власників.

Про це незвичайне відкриття повідомляє портал Motor1. Автомобілі VW Santana, п’ятірка яких було виявлено, мають мінімальний пробіг, що говорить про те, що вони так і не використовувалися у повсякденній експлуатації.

На сидіннях у салоні машин навіть збереглася заводська захисна плівка, яку зазвичай встановлюють після збирання на заводі. Тим не менш, походження та історія цих автомобілів залишаються загадкою.

Поки незрозуміло, чому ці машини були залишені поза увагою. Незважаючи на застарілий дизайн, Volkswagen Santana залишалися популярними в Китаї через свою доступність та престиж бренду VW.

Можливо, це було корпоративне замовлення, і з якихось причин компанія, яка замовила, не забрала ці автомобілі. Усі виявлені машини забарвлені у білий колір і мають однакову базову комплектацію.

Джерело Motor1
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти