Стали відомі найкращі автомобілі 2023 року: названо ТОП-6 недорогих моделей

Експерти онлайн-каталогу Edmunds провели широке дослідження, під час якого оцінили понад 375 нових автомобілів, щоб виділити лідерів у 82 різних категоріях. Після цього було обрано 18 фіналістів, і з них виділено шість найкращих нових автомобілів 2023 року.

Honda Civic: Визнаний найкращим у категорії легкових автомобілів. Ця модель є сукупністю видатних якостей у своєму сегменті.

Chevrolet Bolt EV: Завоював титул найкращого легкового електромобіля. Експерти відзначили його як приклад визначних характеристик серед електричних автомобілів.

Kia Sportage Hybrid: Визнаний найкращим у категорії гібридних автомобілів. Ця модель поєднує в собі ефективність гібридного приводу та практичність кросовера.

Hyundai Ioniq 5: Завоював титул найкращого у категорії електричних автомобілів. Експерти відзначили його сучасний дизайн та просунуті технології.

Ford F-150: Визнаний найкращим у категорії пікапів. Цей вибір підкреслює надійність та популярність моделі F-150.

Ford F-150 Lightning: Завоював титул найкращого у категорії електричних пікапів. Експерти високо оцінили поєднання функціональності та електричної потужності цієї моделі.

Вибір експертів підкреслює, що до рейтингу найкращих автомобілів 2023 року увійшли переважно недорогі моделі, що може бути важливим фактором для широкого кола потенційних покупців.

Джерело Edmunds
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти