Жінка-водій показала, як швидко розморозити лобове скло за допомогою порожньої пляшки

З настанням зими щоранку водіям доводиться стикатися з проблемою зледенілого лобового скла. Однак нещодавно одна з відданих автоаматорок у себе на сторінці у Facebook поділилася простим, але ефективним лайфхаком, який допоможе швидко позбавитися льоду, не використовуючи традиційні скребки та відморожувачі.

Цей трюк був представлений жінкою на ім’я Анжела Хіклінг, яка скористалася порожньою пляшкою від засобу видалення плям з килимів. На кінці пляшки знаходиться насадка-щітка, і саме вона стає інструментом боротьби з льодом.

Процес слід починати з наповнення пляшки трохи теплою водою, але не окропом, щоб уникнути пошкодження скла автомобіля. Потім пляшку слід тримати за щітку і вологою стороною торкнутися крижаної поверхні. Щітка працює як ефективний скребок, моментально розморожуючи кригу.

Цей метод не тільки швидкий, а й запобігає необхідності використання рук для очищення льоду, що часто призводить до подряпин на склі. Крім того, такий лайфхак відмінно підходить для чищення вікон від льоду, забезпечуючи зручність та ефективність в одному флаконі.

Джерело Mirror
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти