Стало відомо, які автомобілі українці дарували найчастіше у 2023 році

2023 року в Україні було зареєстровано 2491 автомобіль-подарунок. Згідно з даними маркетплейсу AUTO.RIA, кросовери та седани виявилися найпопулярнішими серед українців при виборі автомобілів як подарунки.

У листопаді того ж року було продано 5,4 тисяч нових легкових автомобілів, і експерти виділили моделі, які стали найбільш затребуваними в якості подарунків.

Згідно з даними, найпопулярнішими брендами автомобілів-подарунків стали Toyota та Volkswagen. Список ТОП-10 найпопулярніших моделей включає:

Toyota RAV4 (76 авто) – Компактний кросовер, що відрізняється надійністю та високою продуктивністю. Популярний завдяки сучасному дизайну та передовим технологіям.

Volkswagen Passat (68 авто) – Просторий та стильний седан, що пропонує комфорт та ефективність. Відомий своїм високим рівнем обробки та технологічними інноваціями.

Toyota Land Cruiser Prado (54 авто) — Позашляховик преміум-класу з потужним двигуном та можливістю комфортної їзди як міськими вулицями, так і складними дорожніми умовами.

Daewoo Lanos (54 авто) – Надійний та доступний автомобіль, ідеальний для міського переміщення. Економічний та легкий в управлінні.

Toyota Camry (45 авто) – Стильний седан, що поєднує елегантний дизайн та видатну продуктивність. Популярний серед поціновувачів комфорту та динамічної їзди.

Volkswagen Touareg (38 авто) – Розкішний позашляховик з високим рівнем комфорту та сучасними технологіями. Пропонує елегантний дизайн та потужні характеристики.

Skoda Octavia (37 авто) – Просторий сімейний автомобіль із зручностями та інтелектуальними функціями. Відомий своєю функціональністю та стильним зовнішнім виглядом.

Hyundai Tucson (36 авто) – Сучасний кросовер з динамічним дизайном та передовими технологіями безпеки. Забезпечує комфорт та продуктивність.

Volkswagen Golf (35 авто) – Компактний хетчбек, що поєднує економічність та динамічність в управлінні. Популярна завдяки своїй маневреності.

Toyota Land Cruiser (34 авто) – Іконичний позашляховик, що забезпечує надійність і видатну прохідність. Ідеальний для важкодоступних дорожніх умов.

Джерело Focus
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти