Українці знайшли альтернативу маршруткам

Закриті маршрути малих автобусів мають замінити нові маршрути великих автобусів і тролейбусів. Про це свідчать результати опитування, яке корпорація «Богдан» провела на своїй сторінці у Facebook.

Відповідно до них, більшість українців погоджується, що закриття маршрутів малих автобусів буде виправдане лише за умови, якщо їм на заміну поставлять великі автобуси і тролейбуси.

«Чим більше пасажирів вміщує транспорт – тим краще»

При чому зазначалося, що пріоритетом громадського транспорту має залишатись комфорт та безпека пасажирів. Для цього автобуси мають проходити належне технічне обслуговування.

«Аби було зручно і не тісно»

Важливо, що малі автобуси є однією із причин постійних заторів у містах. Адже вони не можуть впоратись із наявною кількістю пасажирів. Змінити ситуацію можна збільшивши кількість громадського транспорту, віддаючи перевагу великим і надвеликим автобусам. Такі автобуси здатні перевозити від 100 до 200 пасажирів за раз, і можуть суттєво покращити ситуацію.

Нагадаємо, що корпорація «Богдан» підтримує Національну транспортну стратегію «Drive Ukraine 2030», а також прагнення місцевих органів самоврядування замінити старий, зношений рухомий склад муніципальних автопарків новими вітчизняними тролейбусами і автобусами, які відповідають європейським стандартам безпеки та надійності. «Богдан Моторс» у разі необхідності готовий приєднатися до розробки дорожніх карт, в рамках яких українські міста зможуть за короткий термін якісно оновити та суттєво збільшити рухомий склад громадського транспорту.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти