Водіям розкрили секретну функцію автомобіля, яка рятує від конфузу на АЗС та дорогого ремонту

Багато автовласників стикалися з неприємною ситуацією, коли паливний люк їхнього автомобіля заклинює в невідповідний момент – наприклад, на заправній станції. У таких випадках, коли час і терпіння оточуючих на вагу золота, важливо знати, як швидко і без шкоди для автомобіля впоратися із проблемою.

Зірка TikTok, блогер під псевдонімом Dongcheshijie, поділилася у своїх соціальних мережах відеороликом, де показаний ефективний спосіб вирішення цієї проблеми. У ролику чоловік намагається відкрити кришку паливного бака Hyundai Santa Fe за допомогою викрутки, але потім на допомогу приходить автомобільний експерт Dongcheshijie.

Вона застерігає проти використання гострих предметів, таких як викрутки чи ножиці, які можуть пошкодити механізм кришки та обійтися дорогим ремонтом. Натомість Dongcheshijie демонструє менш відомий, але ефективний спосіб. Вона відкриває багажник автомобіля, знаходить приховану кришку з маркуванням fuel і показує металеве кільце всередині, яке при натисканні допомагає відкрити паливний люк.

В іншому відео блоґер демонструє схожий метод на прикладі автомобіля Audi. Звертаючись до водія з люком, що заклинив, вона пропонує відкрити багажник і підняти кришку підлоги. Там, поряд із запасним колесом, розташоване червоне кільце, яке також може бути використане для відкриття кришки паливного бака.

Ці поради Dongcheshijie можуть стати справжнім порятунком для багатьох водіїв, які опинилися в складній ситуації на заправці. Вони дозволяють швидко і без шкоди для автомобіля вирішити проблему з люком, що заклинив паливним, уникаючи дорогого ремонту і зберігаючи спокій в стресовій ситуації.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти