Водіям розкрили секретну кнопку в автомобілі, яка рятує життя: про неї мало хто знає

Соціальні мережі продовжують стати джерелом корисних лайфхаків для автомобілістів. Нещодавно TikTok-обліковий запис @brightside.official розкрив секретну функцію, яка може значно полегшити водіння в нічний час і, можливо, врятувати життя.

Багато водіїв стикаються з проблемою засліплення від яскравими фарами позаду автомобілів через дзеркало при нічній їзді. Це може призвести до втрати контролю за машиною і, як наслідок, до аварій. Однак завдяки цьому TikTok-лайфхаку водії тепер можуть уникнути цієї небезпеки.

Секрет полягає у маловідомій вкладці, розташованій на дзеркалі заднього виду водія. Автор контенту на TikTok зазначає: “Ця вкладка в нижній частині дзеркала заднього виду може захистити вас від засліплення, викликаного фарами автомобіля, що йде ззаду”.

@brightside.official

Secret Button On Rearview Mirror

♬ original sound – BRIGHT SIDE

Використання цієї функції просто: достатньо відсунути вкладку назад під час руху вночі, щоб зменшити віддзеркалення світла від фар. Вдень вкладку можна знову висунути. Цей простий, але ефективний трюк може значно покращити видимість водія у темний час доби та сприяти безпеці на дорозі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти