Водіям розкрили копійчаний секрет захисту дверей автомобіля від вм’ятин та подряпин

Відомий YouTube-блогер під ім’ям @FeuuvertTN порадував своїх передплатників корисну пораду, як за копійки захистити двері автомобіля від пошкоджень. Особливо актуальним є цей лайфхак у ситуаціях, коли виходити з машини припадати в обмеженому просторі.

В одному з останніх відео @FeuuvertTN показав, як, відчиняючи двері свого білого хетчбека, він випадково зачіпає низьку стійку, яка, можливо, не була видна в дзеркалі заднього виду. В результаті на двері утворилися подряпини, які, якщо їх оперативно не видалити, можуть спровокувати утворення іржі.

Щоб уникнути подібних ситуацій, @FeuuvertTN пропонує використовувати спеціальні гумові накладки-кутки, які запобігають пошкодженню дверей. В інтернеті такі можна знайти за ціною до 100 гривень.

Захисні пристрої легко встановлюються – вони надягають на двері і кріпляться за допомогою клейкої стрічки, тому для їх встановлення не потрібні гвинти або гвинти. На завершення відео @FeuuvertTN демонструє, як такі захисні пристрої можуть пом’якшити удар дверей автомобіля об будь-який об’єкт, і після цього на двері не залишаються подряпини або пошкодження.

Захисні пристрої для дверей автомобіля, також відомі як захисні кромки, є чудовим способом для водіїв уникати невеликих пошкоджень і подряпин у повсякденній експлуатації своїх автомобілів.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти