Стало відомо, яким електрокарам з Китаю віддають перевагу українці

В Україні електромобілі з Китаю здобувають дедалі більшу популярність, і статистика асоціації “Укравтопром” свідчить про неймовірне зростання попиту на ці транспортні засоби. У листопаді з 4,3 тисячі проданих електромобілів цілих 1,1 тисячі припало на китайські моделі. Цікаво, що 65% з них були абсолютно новими, тоді як 35% – уживаними, незважаючи на те, що загалом українці віддають перевагу електрокарам з пробігом.

На тлі цієї вражаючої статистики варто відзначити, що в Україні особливо популярні електромобілі відомих світових брендів, які зібрані в Китаї. Серед них лідирують моделі від Volkswagen, Toyota та Honda, а єдиним представником китайських марок у цьому списку є BYD.

Однак безумовним фаворитом серед електромобілів з Китаю в Україні є Volkswagen ID.4. Цей кросовер домінує як у сегменті нових автомобілів, так і серед старих. Вражаючі цифри говорять самі за себе: 296 проданих Volkswagen ID.4 серед нових електромобілів та 155 проданих серед вживаних автомобілів цієї моделі.

Важливо наголосити, що електромобілі з Китаю в Україні стають кращим вибором для багатьох споживачів, що відображає загальний тренд у світовій автомобільній індустрії у напрямку більш екологічної та стійкої мобільності. З урахуванням динамічного розвитку ринку електромобілів, очікується, що інтерес до китайських моделей продовжуватиме зростати і в майбутньому.

Джерело УкрАвтоПром
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти